Privacy Verklaring Klik Hier

Arrow up
Arrow down

RKFC Lindenheuvel - Heidebloem Combinatie

Rozenlaan 1 6163 CP Geleen

Klik HIER voor liggend formaat

                         
 
                            
 
 
   
 
 
Hallo allemaal!

Graag wil ik via deze weg mij even voorstellen. Mijn naam is Marchello Paterek en ik ben 23 jaar. Ik volg de opleiding Sportkunde aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven. Ik zit momenteel in het derde leerjaar waar ik heb gekozen voor de minor Pedagoog in de sport.
 
De komende periode (september 2022– februari 2023) ben ik vanuit de minor werkzaam als sportpedagoog bij Lindenheuvel-Heidebloem Comb. Met als doel om pedagogische ondersteuning te bieden binnen Lindenheuvel-Heidebloem. In deze periode wil ik ervoor zorgen dat ik ervaring op doe en mijzelf ontwikkel als toekomstig sportpedagoog. Dit ga ik doen door de schakel te zijn tussen de jeugdspeler, voetbalvereniging en de ouders/verzorgers, door verschillende interventies uit te voeren op:
- Jeugdspeler niveau (bijvoorbeeld faalangst, pestproblematiek of gedragsproblemen)
- Trainer/ouder niveau (bijvoorbeeld positief coachen)
- Voetbalverenigingsniveau (bijvoorbeeld ontwerpen pedagogisch beleid)
 
Ik wil met een nieuwe mindset anderen inspireren en op deze manier iets voor de kinderen en jongeren te betekenen in de maatschappij. Waar men met veel plezier aan de ontwikkeling werkt en talent daardoor niet verloren gaat.
Met uitzondering van de dinsdag –en vrijdagavond ben ik beschikbaar op de trainings- en wedstrijddagen van het team waarbij ik aansluit. Daarnaast bied ik ook graag de helpende hand voor vragen of hulp voor trainers en ouder/verzorgers omtrent pedagogiek.
 
Ik kijk uit naar een leuke en leerzame periode bij Lindenheuvel-Heidebloem.
 
Pin It

Momenteel zijn er 6 gasten en Geen Leden online