Privacy Verklaring Klik Hier

Arrow up
Arrow down

RKFC Lindenheuvel - Heidebloem Combinatie

Rozenlaan 1 6163 CP Geleen

Klik HIER voor liggend formaat

                         
 
                            
 
 
   
 
Beste allemaal,
 
pas geleden hebben wij het lastige besluit moeten nemen de samenwerking met hoofdtrainer Dennis Visser te beëindigen. Dennis stond gedurende een moeilijke periode aan het hoofd van ons 1e elftal. In het belang van de vereniging hebben wij echter afscheid moeten nemen. Wij danken Dennis voor zijn inzet gedurende de afgelopen seizoenen en wensen hem veel succes in de toekomst.

Voor de rest van het seizoen 2021 – 2022 hebben wij Kurt Geelen bereid gevonden ons 1e elftal onder zijn hoede te nemen. Samen met zijn assistenten Dean, Mehmed en Lucas wacht hem de taak ons vlaggenschip te behouden voor de 2e klasse.

Kurt, woonachtig in Dilsen-Stokkem, stelt zich voor: “Kurt Geelen, 44 jaar, samenwonend met Liesbeth en papa van Jana en Jarne. Als voetballer 25 jaar bij Gruitrode gevoetbald en dan uitgezworven naar Wilhelmina en Dilsen, favoriete positie, op de zes. Tevens ook 15 jaar in zaal gespeeld op het op één na hoogste niveau. 10 jaar geleden trainer geworden. Voetbal is mijn passie en die wil ik ook overbrengen op mijn spelers. Als nog vrij jonge trainer sta ik graag tussen mijn spelers om samen met hun oplossingen te zoeken en aan te bieden. Ik hoop dit bij Lindenheuvel ook op te bouwen met aandacht en respect voor iedereen om zo op zoek te gaan naar punten en een betere klassering. Ik heb er alleszins heel veel zin in”.
 
Kurt, welkom bij onze mooie club en veel succes toegewenst in het restant van deze competitie!
 
Pin It

Momenteel zijn er 10 gasten en Geen Leden online