Privacy Verklaring Klik Hier

Arrow up
Arrow down

RKFC Lindenheuvel - Heidebloem Combinatie

Rozenlaan 1 6163 CP Geleen

Klik HIER voor liggend formaat

                         
 
                            
 
 
   
 
Aan de ouders van onze jeugdspelers,
 
Eindelijk, het is weer zover. Het seizoen 2019 – 2020 gaat binnenkort beginnen.
Vanaf zaterdag 31 augustus wordt het seizoen geopend met bekerwedstrijden voor alle teams, uitgezonderd JO7.
Vanaf zaterdag 21 september begint de kompetitie voor alle teams.
 
De trainingen voor al deze teams beginnen op maandag 19 augustus om 18:00 uur. De teams JO13 en JO15 beginnen om 18:30 uur.
Op zaterdag 24 augustus is er om 11:00 een training voor alle teams. Ook is er dan een bijeenkomst met alle ouders gepland.
Zij worden dan onder het genot van een kopje koffie of thee bijgepraat over onze plannen voor het komende seizoen en kunnen kennis maken met de jeugdleiders en jeugdtrainers van de diverse teams. Ook kunnen er natuurlijk vragen worden gesteld.
Tot slot willen we u er op attent maken dat in de laatste week van augustus de jaarcontributie van het komende seizoen wordt geïncasseerd.

Heeft u een machtiging ingevuld, dan wordt de verschuldigde jaarcontributie van uw rekening afgeschreven. Heeft u nog geen machtiging ingevuld, dan krijgt u nog een brief met verdere gegevens en het rekeningnummer waarop u de verschuldigde jaarcontributie kunt overmaken. Het verzoek is dan om de verschuldigde contributie binnen één week over te maken. Wilt u alsnog een machtiging invullen, neem dan contact op met Marco van Grol (tel. 06-18146766) of Jo van Kempen (tel. 06-38111439).
 
Heeft u nog vragen omtrent de contributie, neem dan contact op met Marco van Grol of Jo van Kempen
 
Het bestuur
Pin It

Momenteel zijn er 14 gasten en Geen Leden online