Privacy Verklaring Klik Hier

Arrow up
Arrow down

RKFC Lindenheuvel - Heidebloem Combinatie

Rozenlaan 1 6163 CP Geleen

Momenteel zijn er 6 gasten en Geen Leden online

 
Amstenrade JO10-2 - Lindenheuvel H’bloem JO10-2
De JO10-2 heeft vandaag een meer dan terechte overwinning geboekt uit bij Amstenrade.
Amstenrade werd met duidelijke cijfers verslagen 2-5!!! De mannen van het trainers duo Joost van Gaal en Ralph Mourinho beginnen steeds meer hun draai te vinden. Hebben ze de weg naar boven definitief gevonden? We zullen het zien volgende week. Gefeliciteerd en succes volgende week??
 
De nog ongeslagen JO10-1 had vandaag een lastige thuiswedstrijd tegen SJO UBC JO10-1.
Enkele spelers moesten zowel bij de JO10-2 als bij de JO10-1 spelen omdat er opnieuw een aantal afmeldingen waren. De JO10-1 had vanaf het begin de overhand en creëerde een aantal kansen. helaas werden deze kansen niet afgemaakt. Een oude wet in het voetbal leert ons dat als je zelf de kansen niet afmaakt de tegenstander een goal maakt. Dit gebeurde ook, sterker nog bij rust kunnen ze tegen een 2-0 achterstand aan. In de rust volgde een tactische bespreking. Alle neuzen stonden dezelfde kant op. Meteen na rust was het Ihsan die het team met een geweldige pegel terug in de wedstrijd bracht.
Niet veel later werd een bal niet goed verwerkt en was de marge opnieuw 2.
De laatste 10 minuten werd we gevochten als leeuwen. Achterin werd niks meer weggegeven. Dat resulteerde in de 2-3 5 minuten voor tijd. De laatste vijf minuten werd er gestreden voor iedere centimeter waarna uiteindelijk de bevrijdende 3-3 viel. Een mooi voetbalgevecht eindigt in een terecht gelijk spel??
 
Jo8 heeft ondanks dat ze verloren hebben, een hele goeie wedstrijd gespeeld. Na 3 afmeldingen waaronder de keeper ging jahiro in de goal. Ondanks dat dit zijn eerste keer was deed hij het erg goed. Sep en Ali stonden vandaag in de verdediging en deden dit zeer goed. Ondanks dat ze de hele wedstrijd speelden hadden ze nog lucht om mee aan te vallen. Daniel en givano speelden op het midden en lieten zien dat ze deze week heel goed hadden opgelet op de training want wat we geoefend hadden zagen we vandaag in de wedstrijd terug. Daniel scoorde zelfs een paar keer en givano scoorde bijna met rechts terwijl hij links is. Voorin stonden more en Florian die eigenlijk nog bij jo7 horen te spelen, maar ze deden heel goed mee. Dus ondanks het verlies zijn we heel tevreden met de inzet en zien we iedere week weer vooruitgang??
 
G.Zuid JO-11 - LHc JO-11
In het begin van de wedstrijd schommelde het op en neer en kreeg Geleen de betere kansen maar was het Valeney die goed de 0 hield. Een goede aanval van Geleen werd door Mohamed omgezet in een flitsende aanval waardoor de bal uiteindelijk bij Reggie terrecht kwam en hij schoot de 0-1 binnen. LHc begon overwicht te krijgen en na een goede actie van Keano waarbij hij wat ruimte maakte voor zichzelf, schoot hij de bal van grote afstand over de keeper in de lange hoek, 0-2. Helaas kwam Geleen door een afstandsschot terug naar 1-2. De teleurstelling van het tegendoelpunt werd meteen om gezet naar een aanval over de rechter zijkant, waar Keano een voorzet gaf naar de 2e paal en daar stond Destan, die de bal goed aannam en de 1-3 binnen tikte. Even voor rust maakt Geleen de 2-3. Maar direct van uit de aftrap werd de aanval weer ingezet en door weer een goede voorzet van Keano, dit keer helaas gemist door Destan, kwam de bal bij Reggie die met de rug naar de goal stond. Reggie draaide goed weg en schoot de bal snoeihard in het dak van de goal, 2-4 was dan ook de rust stand.
In de rust bespraken de coaches een paar puntjes maar het was Yordao die het team op scherp zetten door iedereen bij elkaar te pakken met een heuse yel!
Of zijn eigen Yel hem geholpen had, wie weet, maar uit een passje van Chloe was het diezelfde Yordao die (een naar eigen zeggen) “Panna” goal maakte, 2-5.
Geleen bleef aandringen maar door ijzersterk verdedigings spel van Mohamed, Haano en Finn kwamen ze er nauwelijks doorheen. En als ze er al doorheen kwamen dan stond onze topkeepster Valeney in de weg. Door het goede samenspel van Imke en Cristiano kwam de bal bij Reggie die weer wegdraaide bij zijn tegenstander en Keano weg stak die ging de laatste man voorbij en scoorde, 2-6.
Door een klein minuutje van onoplettendheid scoorde Geleen de 3-6. Geleen had nog hoop en ging wat meer naar voren spelen, maar het was Mohamed die Keano lanceerde met een lange bal naar voren, Keano won op snelheid van zijn tegenstander en schoot de 3-7 binnen. De ban was gebroken en het werd 1 richtingsverkeer, met schoten van Destan, Reggie, Finn, Cristiano en Keanu die net naast of over gingen. Ver in de tweede helft kregen we een vrije trap rond de middenlijn. Haano ging achter de bal staan en schoot hem richting doel, daar stond Keano die de bal met een omhaal “ala Tadic” verlengde achter de doelman, 3-8. De wedstrijd naderde het einde van de wedstrijd en we kregen een vrij trap aan de zijkant van het veld. Met veel vertrouwen ging Haano weer achter de bal staan en schoot de bal richting tweede paal, daar stond Cristiano die de bal over de uitkomende keeper kopte en daar stond weer Keano die voor de 3-9 tekende. Dit was tevens de eindstand. Complimenten aan alle spelers en speelsters voor een geweldige teamprestatie die geresulteerd heeft in deze terrechte overwinning??