Privacy Verklaring Klik Hier

Arrow up
Arrow down

RKFC Lindenheuvel-Heidebloem Combinatie

Rozenlaan 1 6163 CR Geleen

Momenteel zijn er 7 gasten en Geen Leden online

Facebook

 
Print Friendly, PDF & Email
Privacy Verklaring
 
RKFC Lindenheuvel Heidebloem Combinatie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
 
Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. RKFC Lindenheuvel Heidebloem Combinatie houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
 
  •   Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  •   Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  •   Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  •   Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt (bijvoorbeeld aanmelding lid KNVB via Sportlink);
  •   Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.
 
Als RKFC Lindenheuvel Heidebloem Combinatie zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.
 
Eric Breidenbach, voorzitter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Henri Mak, secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.
Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.
Wel wijzen wij er op dat de KNVB via Sportlink de gegevens van het aanmeldformulier nodig hebben om het lidmaatschap te kunnen registreren. Zonder deze gegevens is een lidmaatschap niet mogelijk.
 
Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

  • @Leven Makelaars
  • Drukkerij & Printservice
  • Jumbo Penders
  • Jupiler
  • Likabo
  • MPD Geleen
  • Piet Hindriks
  • CV & Waterservice Emile
  • Stans Hairstyling
  • Volkshoes
  • Agron
  • Baetsen Groep
  • Bloemenmarkt Boree
  • Cafe de Paesjsjtal
  • Coorens Tweewielers
  • Fysiotherapie Lindenheuvel
  • Hensgens
  • Maurice Lemmens Verf en Autolakken
  • Rabo bank
  • Rass Bandenspecialist Geleen
  • Restaurant Hafenstube
  • G. van Kessel Autohandel Autodemontage Schinnen
  • A.A. Wagemans BV